Nova online nutricionistička grupa Maje Žanko, ponedjeljkom od 16.10.2023.

Osjećate li da ne možete izaći iz začaranog kruga gladovanja, prejedanja i straha od hrane? Čini vam se da hrana upravlja vašim životom, te da dane dijelite na dobre i loše, ovisno o tome koliko ste pojeli i jeste li vježbali? Pretjerano se važete ili pak panično izbjegavate stati na vagu jer ne možete podnijeti broj na vagi?

Ako ste na neka ili sva pitanja odgovorili potvrdno, možda je došlo vrijeme za uključivanje u nutricionističku grupu u Centru BEA.

Najavljujemo novi ciklus online nutricionističke grupe za osobe oboljele od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremećaja hranjenja. grupu vodi Maja Žanko, poznata nutricionistica specijalizirana za poremećaje hranjenja i grupna terapeutkinja pod supervizijom.

Čitav proces traje 20 tjedana, prema KBT-E protokolu, a upisuje se ciklus od 8 tjedana (grupa se održava jednom tjedno u online obliku).

Prvi ciklus počinje u ponedjeljak 16.10.2023. i trajat će 8 susreta u vremenu od 19 do 20:30 sati. U grupi mogu sudjelovati osobe stare 17 i više godina.

Ukoliko ste već korisnik Centra BEA i prošli ste ulazni razgovor s psihologinjom, prijave se vrše na slanjem maila uz potvrdu o uplati na  maja.zanko@gmail.com  (opis načina uplate dolje u tekstu).

Za nove korisnike Centra BEA, molimo na grupu se prijavite putem info@centarbea.hr kako bismo vas pripremili za ulazak u grupu ispunjavanjem upitnika.

Sudjelovanje u online grupi se plaća 70 eur za ciklus od 8 susreta, a iznos je potrebno uplatiti na IBAN  Centra BEA  HR9424020061100631146  Erste Banka. Upisati model HR00 poziv na broj 09-2023, opis plaćanja: nutricionistička grupa Maja Žanko.

Broj mjesta je ograničen!

Pravila grupnog rada molimo pročitajte na http://centarbea.hr/Grupe_podrske

Image by Jerzy Górecki from Pixabay