RODITELJI I STRUČNJACI

Ukoliko se želite uključiti u besplatnu edukaciju o New Maudsley metodi, molimo vas prijavite se na listu zainteresiranih roditelja i stručnjaka.

Tijekom pandemije privremeno je obustavljeno održavanje ove edukacije pošto nije moguće okupljanje većeg broja ljudi u prostorima Centra BEA. Veselimo se ponovnom druženju nakon ukidanja epidemioloških mjera.

Za individualne konzultacije javite se na info@centarbea.hr 

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu prijavu mailom na info@centarbea.hr 

Način prijave: molimo vas pošaljite mail na info@centarbea.hr sa sadržajem "PRIJAVA NA NEW MAUDSLEY EDUKACIJU" te napišite svoje ime, telefonski kontakt i napomenu jeste li roditelj, bližnji ili stručnjak ( kod posljednje kategorije - molimo navesti profesiju i psihoterapijsko usmjerenje, ako postoji). Mi ćemo vas obavijestiti o prvom idućem terminu edukacije.

Edukacija će se provoditi u Centru za poremećaje hranjenja BEA, Ilica 106a, Zagreb.
Interaktivna predavanja tj.radionice ( forma rada će se mijenjati ovisno o broju sudionika) vode psihoterapeuti sa iskustvom u radu s oboljelima od poremećaja hranjenja: mr.sc.Jelena Balabanić Mavrović, realitetni psihoterapeut; Tončica Šiškov, prof.ped., psihoterapeut pokretom i plesom, NLP majstor-praktičar i dr.

Predavanja su zamišljena kao interaktivna, a uključuju i video isječke različitih svakodnevnih situacija (npr. obroci, obiteljski život, socijalne situacije...), koji zorno dočaravaju utjecaj i učinke određenih reakcija i obrazaca ponašanja roditelja i djece. Video prilozi su snimljeni na engleskom jeziku uz titlovani prijevod na hrvatski jezik.

Veselimo se vašem dolasku!

Dodatne informacije možete dobiti na info@centarbea.hr i na 098 900 59 73

Nova brošura za roditelje djece oboljele od poremećaja hranjenja A PRIRUČNIK ZA RODITELJE.pdf

PROČITAJTE ZANIMLJIVU BROŠURU Tončice Šiškov O KOMUNIKACIJI S DJETETOM OBOLJELIM OD POREMEĆAJA HRANJENJA  “ČUJEM TE” (1).pdf