Aktualnosti

Božićna donacija za Centar BEA!

Blagdani su prilika da učinimo nešto dobro za druge! Pomognite djeci i mladima oboljelima od anoreksije, bulimije i drugih poremećaja hranjenja, osigurajte im besplatne usluge Savjetovališta i u 2024.godini.

Svojom donacijom osigurajte da osobe slabijeg imovinskog stanja i u idućoj godini mogu dobiti besplatni ulazni razgovor s psihologinjom Centra BEA, te da naprave prvi korak na svom putu oporavka.

Novi ciklus grupe podrške za maloljetne- uživo; četvrtak 7.12.u 20h

Naša grupa podrške za maloljetne oboljele od poremećaja hranjenja nastavlja s radom. Novi ciklus počinje u četvrtak 7.12.2023.u 20h u prostoru Centra BEA, Ilica 106a, Zagreb, kada je moguć prijem novih članova/članica.

Svaki susret traje 1,5 sat, uz stručno vođenje dr.med.Nikoline Kranjec, psihodramske praktičarke.

Grupa podrške je izvrsna nadopuna individualnoj psihoterapiji, ali nije zamjena za nju. Na grupi članovi imaju priliku podijeliti svoja iskustva, povezati se s vršnjacima i pričati o temama koje ih zanimaju.

Online predavanje "Stigmatizacija osoba s mentalnim poremećajima" utorak 21.11.u 20h

Pozivamo vas na predavanje "Stigmatizacija osoba s mentalnim poremećajima"  koje će se održati u utorak 21.11.2023 u 20 h na FB live Centra BEA. 

Predavačica je Brigita Dielacher, savjetodavna terapeutkinja pokretom i plesom, koja će nam govoriti o preprekama na koje nailaze osobe koje imaju poteškoće mentalnog zdravlja.

Pages

Subscribe to RSS - Aktualnosti