Novi ciklus online nutricionističke grupe, ponedjeljak 13.3.2023.

Hrana vam je postala opsesija i tema koja određuje vaše raspoloženje? Vrtite se u začaranom krugu i ne uspijevate postići uravnotežen odnos prema hrani? Možda je vrijeme da potražite pomoć stručnjaka. Uključite se u novi ciklus nutricionističke online grupe pod vodstvom mag.nutr. Maje Žanko, nutricionistice specijalizirane za poremećaje hranjenja i grupne terapeutkinje pod supervizijom.

Grupa će se provoditi prema znanstveno dokazanom pristupu KBT-E. Grupa je namijenjena osobama oboljelima od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremećaja hranjenja. U grupi mogu sudjelovati osobe stare 17 i više godina.

Grupni susreti se održava jednom tjedno putem zoom-a, s radom počinje u ponedjeljak 13.3.2023. i trajat će 8 susreta u vremenu od 19 do 20:30 sati.

Ukoliko ste već korisnik Centra BEA i prošli ste ulazni razgovor s psihologinjom, prijave se vrše na slanjem maila uz potvrdu o uplati na  maja.zanko@gmail.com  (opis načina uplate dolje u tekstu).

Za nove korisnike Centra BEA, molimo na grupu se prijavite putem info@centarbea.hr kako bismo vas pripremili za ulazak u grupu ispunjavanjem upitnika.

Sudjelovanje u online grupi se plaća 70 EUR za ciklus od 8 susreta, a iznos je potrebno uplatiti na IBAN  Centra BEA  HR9424020061100631146  Erste Banka. Upisati model HR00 poziv na broj 09-2023, opis plaćanja: nutricionistička grupa Maja Žanko.

Broj mjesta je ograničen!

Pravila grupnog rada molimo pročitajte na http://centarbea.hr/Grupe_podrske

Image by Elias from Pixabay