O nama

Centar za poremećaje hranjenja BEA osnovali smo u srpnju 2012.godine kako bismo pružili podršku oboljelima od poremećaja hranjenja i njihovim obiteljima, provodili preventivne programe, educirali javnost, te povezali stručnjake iz Hrvatske i inozemstva u stvaranju što kvalitetnijeg sustava prevencije i liječenja oboljelih od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremećaja hranjenja ( uključivo emocionalno prejedanje).

Centar BEA je nastavak dosadašnjeg višegodišnjeg rada naših stručnjaka kroz grupe podrške, savjetovanje, preventivni program „Tko je to u ogledalu?“, izradu Strategijskih smjernica za unapređenje prevencije i liječenja poremećaja hranjenja u RH, te sudjelovanja naših članova u akcijama u zajednici.

Ime Centra za poremećaje hranjenja BEA nastalo je kao skraćenica različitih dijagnoza poremećaja hranjenja:  BULIMIJA, EDNOS ( nespecifični poremećaj hranjenja) i ANOREKSIJA.

predsjednica : Miriam Kapor

izvršna direktorica: Jelena Balabanić Mavrović, mr.sc.

članovi i suradnici: Tina Lalli, dipl.socijalna radnica;  Ivana Vrbat, mag.psih, Maja Jagar, mag.talijanskog jezika i pedagogije;  Antonela Meštrović, mag. psihologije;  Martina Musović, dr.med;  Lejla Talić, mag. psihologije; Nikolina Vodanović, mag.psihologije; Ivana Rajčević, mag.psihologije; Dunja Dejanović, mag.psihologije; Božena Razlog, socijalna radnica i gestalt psihoterapeut;  Mirjana Zečirević, prof.psihologije i realitetni psihoterapeut, Miriam Kapor, Dario Antić.

Zahvaljujemo na podršci:

 Centar za poremećaje hranjenja BEA je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.   

Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba

Ured za kulturu, obrazovanje i šport grada Zagreba

Ministarstvo zdravlja RH

 

 

 

 

 

       IZVJEŠTAJI O RADU

Godišnji izvještaj o radu Centra BEA za 2016.godinu Narativni Izvještaj 2016 Centar BEA.pdf

Godišnji financijski prikaz za 2016 godinu (konto kartice) Financ izvještaj 2016 Konto kartice.pdf

 Godišnji izvještaj o radu Centra BEA za 2015.godinu  Opisni godišnji izvještaj 2015 Centar BEA .pdf

 Godišnji financijski prikaz za 2015 godinu ( konto kartice)    Konto kartice 2015.1.pdf      Konto kartice 2015.2.pdf