Program radionica "Tvoje tijelo, tvoja priča" prema Internal Family System

Pozivamo vas na program radionica "Tvoje tijelo, tvoja priča" koje će u ožujku i travnju u Centru BEA održati psihologinja Iva Bubalo, dodatno educirana za primjenu modela Internal Family System.

Program radionica održat će se tijekom 6 tjedana, a svaka radionica će trajati 2 sata.

Iva Bubalo kaže o svom programu: U tijeku ovog 6-tjednog programa uronit ćemo u naš unutarnji svijet kako bismo istražili i povezali se sa svim našim dijelovima koji imaju nešto za reći o našem tijelu. Proces samoistraživanja i samopovezivanja bit će vođen terapijskim modelom Internal Family Systems. Unutar nas postoje različiti dijelovi od kojih svaki ima svoj jedinstven pogled na naše tijelo što može stvarati osjećaj unutarnje disharmonije, napetosti, anksioznosti i nezadovoljstva.

Iako je možda isprva teško povjerovati, svi ovi dijelovi naše osobnosti imaju pozitivnu namjeru - oni su tu da nas zaštite. Naš zadatak je slušati ih, vidjeti ih, razumjeti ih i bolje ih upoznati kako bismo pomogli transformirati njihovu ulogu unutar našeg unutarnjeg sistema.

U ovom programu mogu sudjelovati osobe koje su već u terapijskom procesu, budući da se očekuje određeno predznanje i postojeći terapijski kapacitet.

Grupa je mala, sa samo šest članova, kako bi se omogućio intenzivni terapijski rad.

Grupa je namijenjena punoljetnim osobama s poteškoćama u odnosu na tijelo i hranu.

Više o metodi Internal Family System pročitajte na  https://garden-within.com/blog/navigating-inner-landscape-with-internal-family-systems-therapy

I na  https://ifs-institute.com/

Za ciklus od 6 susreta cijena je 150 eur.

Informacije i prijave na info@centarbea.hr

Susreti se održavaju srijedom u 19h, sa početkom 13.3.2024.

Preostale srijede u programu su: 20., i 27. ožujak i 3., 10., i 17.  travanj.

Dobro nam došli.

psihologinja Iva Bubalo, voditeljica radionica