Online predavanje "Psihološki pokazatelji ličnosti u osoba s pretilosti i anoreksijom nervozom” , četvrtak 26.10.u 20h

Pozivamo vas na online predavanje "Psihološki pokazatelji ličnosti u osoba s pretilosti i anoreksijom nervozomdr.Filipa Mustača, specijalizanta psihijatrije, koje će se održati u četvrtak 26.10. u 20 h. Predavanje će se dotaknuti trenutno relevantnih i aktualnih saznanja o faktorima ličnosti u pretilosti i anoreksiji nervozi te se osvrnuti na kompleksnost danih fenomena u navedenim poremećajima hranjenja, a bit će i vremena za diskusiju i odgovaranje na pitanja. 

Model ličnosti uključuju pet širokih, međusobno nezavisnih faktora ličnosti, koji se u literaturi najčešće označavaju kao ekstraverzija, ugodnost, savjesnost, neuroticizam (emocionalna stabilnost) i otvorenost za iskustva (kultura, intelekt).

Predavanje će se prenositi na FB Centra BEA, te se veselimo vašim pitanjima i komentarima na koje će dr.Mustač uživo odgovarati.

Ujedno pozivamo zainteresirane punoljetne ženske osobe iz Hrvatske i susjednih zemalja koje su imale ili imaju dijagnozu poremećaja hranjenja (i trenutno imaju BMI manji ili jednak 18,5) da se uključe u online istraživanje koje provodi dr.Mustač. Svi zainteresirani mogu se javiti na filip.mustac@gmail.com 

Hvala puno i vidimo se!

 

dr,Mustač Filip