Obiteljska terapija, online predavanje četvrtak 12.10.u 20h

Današnji način života značajno se promijenio. Te promjene utjecale su na sve sfere društva, a posebno na obitelj i pojedinca. Ponekad nam se čini da su problemi sastavni dio samo našeg života, no, sve obitelji i svi brakovi povremeno imaju poteškoće. Dobro i zdravo obiteljsko funkcioniranje ne znači odsustvo problema. Štoviše, problemi nam upravo pomažu da zajednički nađemo rješenje, a time i produbimo veze i odnose, posebno one bliske. Poneke situacije mogu nas iznenaditi i onemogućiti u konstruktivnom rješavanju problema zbog čega je dobro potražiti stručnu pomoć. Kako prepoznati kada obitelji treba pomoć za izlazak iz krize? Postoji li veza između obiteljske dinamike i pojave mentalnih poteškoća kod djece i mladih?

Psihičke poteškoće djece mogu biti poticaj čitavoj obitelji za rast i produbljivanje razumijevanja obiteljskih odnosa. Otvorenošću za promjenu roditelji postaju dio rješenja, uče kvalitetnije komunicirati, graditi odnose i bolje prepoznaju vlastita ograničenja.

Ukoliko vas zanima uloga obitelji u oporavku oboljelog djeteta, uključite se u online predavanje pod nazivom "Obiteljska terapija: Uloga obitelji u zdravom odrastanju djeteta" u kojem ćete saznati osnovne postavke obiteljske terapije, kako se ona provodi, kome je korisna te mnoge druge zanimljive sadržaje.

Predavanje će se održati u četvrtak 12.10.2023.u 20 h a predavačica će biti mag.psych.Dora Glavaš, edukantica bračne i obiteljske terapije, zaposlena u Centru Izvor.

Predavanje će se prenositi uživo na FB live Centra BEA, a snimka će kasnije biti dostupna na You tube kanalu Centra BEA.

Slušatelji/ gledatelji koji nam se priključe uživo moći će postavljati pitanja psihologinji Glavaš.

Dobro nam došli!

mag.psych.Dora Glavaš