Projekcija dokumentarnog filma "Naša mala suputnica"

SUBOTE U Centru BEA: U subotu 30.5.održano je posljednje predavanje u ovoj sezoni iz ciklusa Gladno srce Ane Katarine Sansević, tjelesno orijentirane psihoterapeutkinje. Glavni dio predavanja bila je projekcija dokumentarnog filma "Naša mala suputnica"  (FadeIn produkcija). 

                                             

Tokom života raznorazni životni suputnici dijele naše staze kojima kročimo. Neki od njih su kraće, neki duže s nama. Neki su ugodni, neki neugodni. Neke poželimo imati na svom putu zauvijek, neke napustimo nakon nekog vremena. A neki od njih, iako su nam neugodni i iako ih više ne želimo na svojoj životnoj stazi, jako jako teško odlaze.

Dokumentarac priča 3 životne priče, Tanje, Ane i Tanje. Svaka od njih ima svoju suputnicu i svaka od njih se na svoj način sprijateljuje i pokušava prekinuti prijateljstvo s njom. 3 mlade žene koje otvorenog srca, hrabro pričaju o svojem poremećaju hranjenja, o uzrocima koje su ih dovele do njih, o patnji koju su im priuštile i o načinima na koje su uspjele naći izlaz iz suputništva koje više nije bilo dobro za njih.

"Buljim u školjku, buljim…u prizor gledam već milione i milione puta… " Ana      "Prave prijatelje pričanjem o bolesti nećeš izgubiti. Ali nemoj očekivati razumijevanje. Onaj tko od toga ne boluje, nikad te neće moći razumjeti." Tanja          "Bulimija je moja supstitucija za ljubav." Tanja