Predavanje "Male pomoći na putu do sreće", subota 14.3.2020. u 11 h

PREDAVANJE SE ODGAĐA PREMA PREPORUCI EPIDEMIOLOŠKE SLUŽBE O ZABRANI JAVNIH OKUPLJANJA.

Osobe prijavljene na predavanje dobit će obavijest o novom terminu predavanja - nakon normalizacije svakodnevnog života.

Hvala na razumijevanju

Vaš Centar BEA

 

 

Pozivamo vas na predavanje "Male pomoći na putu do sreće" psihologinje i RT psihoterapeutkinje Mirjane Zečirević koje će se održati u subotu 14.3.od 11 do 13 h u Centru BEA, Ilica 106a.

Prof.psih.Mirjana Zečirević ugledna je stručnjakinja na polju međuljudskih odnosa, suosnivačica HURTa i omiljena učiteljica realitetne psihoterapije.

Na ovom predavanju poslušajte kako olakšati svakodnevni život primjenom osnovnih postulata realitetne psihoterapije koji uključuju prepoznavanje uvjerenja koje nas sputavaju, razumijevanje uloga koje igramo u odnosima te povezanosti emocija, misli i tjelesnih senzacija.

Prof.psih. Zečirević ističe: „Patiti zbog nečega što nije onako kako smo zamislili ne samo da je beskorisno, nego je i djetinjasto“ (Jorge Bucay)…a mi bi dodali - u svakoj prilici možemo stvari početi gledati iz nekog drugog ugla, ili učiniti nešto drugačije, kako bismo bili zadovoljniji nego što smo do tada bili.

Predavanje je korisno za sve ljude koji žele bolje razumjeti sebe i svoje ponašanje.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu raniju najavu mailom na info@centarbea.hr