Predavanje "Moja neispričana priča" subota 15.2.u 11 h

U subotu 15.veljače sudjelujte u predavanju "Moja neispričana priča" Martine A. koje će se održati u Centru BEA, Ilica 106a u Zagrebu od 11 do 13 h. Predavačica će se u predavanju prisjetiti svojih godina borbe sa poremećajem hranjenja, psihoterapije i liječenja kod dr.Tatjane Škoro, te ispričati kako živi danas, kada je oporavljena i zdrava mlada žena.

Ovo predavanje je posebno dragocjeno zato što je od Martininog oporavka prošlo dosta godina i njena priča može poslužiti kao inspiracija mnogima koji se sada bore s anoreksijom, bulimijom i kompulzivnim prejedanjem. Oporavak je moguć i postoji život nakon poremećaja.

Uz Martinu, imamo čast ugostiti i dr.Tatjanu Škoro, autoricu poznate knjige "Bulimija- život pod maskom" i jednu od doajena početaka liječenja poremećaja hranjenja u Hrvatskoj. Dr.Škoro je bila jedna prvih liječnika koji su prepoznali važnost specijalističkog tretiranja navedenih poremećaja, te će na predavanju podijeliti svoje iskustva rada s oboljelima. Veliki trud koji je dr.Škoro uložila u rad s oboljelima od poremećaja hranjenja ostaje zapamćen i danas, kada više nije profesionalno aktivna, no bivše je se pacijentice sjećaju s puno zahvalnosti i ljubavi.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu raniju najavu mailom na info@centarbea.hr