Podrži naš rad- postani pridruženi član Centra BEA

Želiš li podržati rad neprofitne organizacije Centar za poremećaje hranjenja BEA? Postani naš podupirući član i pokaži koliko ti je stalo!

Ukoliko uvećamo broj naših podupirućih članova, naš glas u borbi za prevenciju i liječenje poremećaja hranjenja bit će snažniji.

U ovom trenu Centar BEA broji 102 člana, i svaki novi član pokazuje koliko ima ljudi koji shvaćaju da je važno educirati zajednicu o rizicima za razvoj anoreksije, bulimije ili poremećaja prejedanja, da je neophodno pružiti podršku oboljelima i njihovim obiteljima, i da u tom nastojanju trebamo uključiti i bolnice, škole, medije, javno-zdravstvenen ustanove... Više srca ujedinjenih u promicanju istine o poremećajima hranjenja može učiniti više!

Kako postati podupirući član Centra BEA? Ispuni pristupnicu osobnim podacima, potpiši je i skeniranu nam je pošalji na mail info@centarbea.hr PRISTUPNICA Centar BEA.docx

Članstvo u Centru BEA je besplatno i ne donosi sa sobom nikakve obaveze. Svatko od vas se može angažirati u našem radu prema trenutnim mogućnostima.

Netko će se uključiti u naše volonterske aktivnosti a netko će svojim djelovanjem u zajednici, u razgovoru sa susjedima i prijateljima širiti informacije o tome da je potrebno prevenirati anoreksiju, bulimiju i poremećaj prejedanja, da je uz stručnu pomoć moguć oporavak od poremećaja hranjenja, i da oboljela osoba nema potrebe skrivati svoje poteškoće. Uz podršku multidisciplinarnog tima stručnjaka možemo pomoći oboljeloj osobi.

Hvala vam što ćete postati dio tima Centra BEA!