Predavanje „Stres i što s njim: Kako ga pretvoriti iz neprijatelja u saveznika?“ subota 8.4.

Pozivamo vas na inspirativno predavanje „Stres i što s njim: Kako ga pretvoriti iz neprijatelja u saveznika?“ sociologinje i psihoterapeutkinje u edukaciji Anje Zojčeske koje će se održati u subotu 8.4.2017 od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38, Zagreb.

Kada si posljednji put bila/o pod stresom?  Pritišće te gomila obaveza, nedostatak vremena i novca ili pak neki problematični odnos? Osjećaš pritisak i napetost, ali ne znaš kako si pomoći?

Na ovom predavanju bavit ćemo se učinkovitim načinima za suočavanje sa stresom i pokušati dati odgovore na pitanja poput:

Što je stres i kako nastaje?

Kako stres djeluje i koja je njegova uloga?

Mogu li se spriječiti ili barem ublažiti negativne posljedice stresa i kako?

Kako se „sprijateljiti“ sa stresom?

Kako ga poslušati  i shvatiti što nam želi poručiti?

 Koje sve tehnike opuštanja postoje i kako ih koristiti u svakodnevnom životu?

Sudjelovanje u predavanju je slobodno uz raniju najavu mailom na info@centarbea.hr

O predavačici:  Anja Zojčeska diplomirala je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Također je završila i Mirovne te Ženske studije. Trenutno pohađa četverogodišnju edukaciju iz gestalt psihoterapije te provodi individualnu psihoterapiju s klijentima pod supervizijom. Dodatna znanja i iskustva stekla je višegodišnjim volontiranjem u nekoliko neprofitnih organizacija, među kojima su i Plavi telefon te Psihološko savjetovalište Udruge Kontra.

Za tematiku stresa zainteresirala se pokušavajući se spasiti od vlastitog vječno (pre)natrpanog rasporeda i ubitačnog perfekcionizma.