Predavanje za roditelje i stručnjake metoda New Maudsley subota 25.3.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje maloljetne i punoljetne djece oboljele od poremećaja hranjenja da se prijave na besplatno interaktivno predavanje o metodi New Maudsley koje će se održati u subotu 25.3.od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38, Zagreb. Na predavanje su dobrodošli i stručnjaci različitih profila koji se bave prevencijom, prepoznavanjem i liječenjem poremećaja hranjenja: psiholozi, psihoterapeuti, psihijatri, liječnici, profesori u školama, stručni suradnici, socijalni pedagozi i pedagozi, nutricionisti, medicinske sestre, treneri itd.

Ovo predavanje nije namijenjeno oboljelim osobama.

Predavačice su Tončica Šiškov, prof.ped, psihoterapeut pokretom i plesom, NLP majstor praktičar i mr.sc.Jelena Balabanić Mavrović, sociolog i psihoterapeut.

Na predavanju će se koristiti video materijal koji prikazuje štetne i korisne načine komunikacije s oboljelima od poremećaja hranjenja.

Za sudjelovanje na predavanju potrebna je ranija prijava mailom na info@centarbea.hr  - u mailu molimo napišite svoje ime i prezime, te jeste li roditelj ili stručnjak.

Više o metodi New Maudsley možete pročitati na  http://www.centarbea.hr/prof-Treasure-New-Maudsley