Novo predavanje za roditelje i stručnjake- metoda New Maudsley

Pozivamo vas na predavanje iz ciklusa namijenjenog roditeljima, bližnjima i stručnjacima (nastavnicima, psihoterapeutima, liječnicima i dr.)  o učinkovitoj komunikaciji s oboljelima od poremećaja hranjenja. Interaktivno predavanje održat će se u subotu 11.veljače 2017.u Centru za poremećaje hranjenja BEA, Ribnjak 38, Zagreb, sa trajanjem 11 do 13 h.

Predavačice Tončica Šiškov, prof.ped, psihoteraputkinja pokretom i plesom, NLP majstor praktičar i mr.sc.Jelena Balabanić Mavrović, realitetni psihoterapeut vodit će diskusiju o učinkovitim i manje učinkovitim obrascima komunikacije u obitelji, te prikazati video isječak o metodi New Maudsley.

Način prijave: molimo vas pošaljite mail na info@centarbea.hr sa sadržajem "PRIJAVA NA NEW MAUDSLEY EDUKACIJU" te napišite svoje ime i napomenu jeste li roditelj, bližnji ili stručnjak ( kod posljednje kategorije - molimo navesti profesiju i psihoterapijsko usmjerenje, ako postoji). 

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu raniju prijavu mailom. 

citat prof.dr.sc.Janet Treasure: " Promjena bilo kojeg ponašanja nije samo jednostavno prebacivanje između dvije opcije. Danas radim jedno - no sutra ću se potpuno promijeniti  i učiniti ovo drugo umjesto toga. Promjena obično zahtjeva mnogo međukoraka, koji ovise o okolnostima, okolini, zahtjevima drugih ljudi, o onome što vidimo kao prednosti i nedostatke  promjene te ovisno o tome osjećamo li se sigurnima da možemo ostvariti promjenu."

Faze promjene uključuju i tzv.nevidljive faze, koje mogu biti vrlo frustrirajuće za roditelje i bližnje, kada je oboljeli naizgled potpuno zadovoljan svojim trenutnim stanjem, a zapravo je zbunjen i tjeskoban. Nevidljive faze su također dio procesa promjene.