Plivajmo s dupinima - komunikacija metodom New Maudsley

Pozivamo vas na novo predavanje iz ciklusa Subote u Centru BEA pod nazivom Plivajmo s dupinima - komunikacija metodom New Maudsley, predavačica prof.ped.Tončice Šiškov i mr.sc.Jelene Balabanić Mavrović. Predavanje će se održati u subotu 17.12.od 11 do 13 h na adresi Ribnjak 38, Zagreb.

Ovo interaktivno predavanje najava je ciklusa predavanja tijekom 2017.godine koje će se baviti pojašnjenjem metode New Maudsley, koju je u osnovnim crtama predstavila profesorica Janet Treasure na svome nedavnom posjetu Zagrebu.  Uz video snimke štetnih i korisnih načina komunikacije u obiteljima sa članom oboljelim od poremećaja hranjenja predavačice će pozvati sudionike na zajedničko promišljanje o stilovima komunikacije. Porazgovarat ćemo o negativnim mislima koje se javljaju kako kod oboljele osobe tako i kod roditelja i bližnjih, te o ciljevima i očekivanjima djeteta i roditelja.

Predavanje je namijenjeno roditeljima i bližnjima oboljelih od poremećaja hranjenja, ali i studentima i stručnjacima ( nastavnicima, terapeutima, psiholozima, pedagozima i dr) koji rade s djecom i mladima.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obaveznu najavu mailom na info@centarbea.hr