Besplatna radionica za majke i kćeri, subota 11.3.u 16 h (uživo)

Besplatna radionica za majke i kćeri!

Pozivamo majke i kćeri koje imaju poteškoća u odnosu prema tijelu i hrani na besplatnu radionicu u Centru BEA. Radionica će se održati u subotu 11.ožujka 2023.od 16 do 19 h, uz vodstvo psihodramske praktičarke, dr.Nikoline Kranjec.

U radionici mogu sudjelovati korisnice Centra BEA ali i nove majke i kćeri kojima je ovo prvi dolazak u Centar BEA. U ovoj radionici primamo kćerke u dobi 15 do 20 godina. Ukoliko ima zainteresiranih sa kćerkama do 14 godina, molimo prijavite se- planiramo radionicu i za mlađu dobnu skupinu.

Prijave se vrše na info@centarbea.hr

Centar BEA se nalazi na adresi Ilica 106a, Zagreb. Na radionicu je potrebno doći 10 minuta ranije.

O radionici:

Radionica je bazirana na psihodramskim tehnikama, no nije potrebno predznanje niti prethodno psihodramsko iskustvo za sudjelovanje na istoj. Kreativnost, spontanost I humor su neke od osobina koje se koriste I razvijaju kroz psihodramski rad, što je bitno kako bismo naučeno u grupi mogli koristiti I u ‘’stvarnom’’ životu.

Grupni rad je pogodan za povezivanje s drugim osobama koje imaju slična iskustva kao I mi, te donosi, između ostaloga, razumijevanje, podršku i nove uvide. Zaključno, cilj ove radionice je povezivanje sa samim sobom, s drugima koji nas razumiju te učenje ‘’novih vještina za nošenje sa starim problemima’’.

Ukoliko ste se pronašli u opisu, slobodno nam se pridružite na radionici u sigurnom, toplom I dobronamjernom okruženju.

 

 

Image by Tawny Nina Botha from Pixabay