Tradicionalna Božićna humanitarna akcija za rad Savjetovališta Centra BEA

Svojom donacijom omogućite besplatnu psihološku pomoć osobama oboljelima od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremećaja hranjenja! Ove godine naša Božićna donacija usmjerena je na veljaču, Svjetski mjesec skretanja pažnje na poremećaje hranjenja. Želimo sakupiti dovoljno sredstava za besplatne ulazne razgovore za naše korisnice/korisnike tijekom cijele veljače!

Kao što znate, zbog smanjenih sredstava udruga Centar BEA je po prvi puta od svog osnutka 2012.godine bila prisiljena uvesti plaćanje ulaznog razgovora s psihologinjom, za sve one koji se prvi puta jave stručnjaku za pomoć.

Cilj nam je prikupiti dovoljno donacija da u veljači omogućimo besplatne razgovore s psihologinjom za sve one koji nam se jave. Cijena jednog ulaznog razgovora  je 34 EUR (oko 260 kn).

Budite dio vala podrške za oboljele od poremećaja hranjenja!

Najteže je napraviti prvi korak, sebi i drugima priznati da ne možeš sam. Djeca i mladi oboljeli od anoreksije i bulimije najčešće skrivaju svoju bol, misle da ih nitko ne razumije i da svijet ne mari za njihovu patnju. Centar BEA je tu za njih, za prvi besplatan savjet i razgovor sa stručnom osobom.

Svaki vaš doprinos je važan!

VAŠE DONACIJE  uplatite na žiro račun: HR9424020061100631146  Erste Banka sa oznakom „Božićna donacija“. Poziv na broj: 00- 2022

Donacije iz inozemstva uplatite na isti žiro račun HR9424020061100631146. Dodatni podaci za uplate iz inozemstva: SWIFT ESBCHR22, Erste banka, Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka

Ukoliko ste suglasni da se Vama osobno ili Vašoj firmi javno zahvalimo putem web stranice i društvenih mreža, ljubazno Vas molimo da nam se javite na beacentar@gmail.com budući da primitkom uplate nemamo kontakt uplatitelja, ukoliko već nije član Centra BEA.

Donacije uplaćene od firmi mogu se većim dijelom odbiti od poreza:  porezno priznatim rashodom smatraju se darovanja u naravi i novcu koja su učinjena u tuzemstvu ako njihov ukupan iznos ne prelazi 2% ukupnog prihoda poslovnog subjekta za proteklu godinu.

Više na  https://www.doniraj.org/porezne-olaksice-vezane-uz-doniranje/

Hvala Vam od srca na pomoći!