Online nutricionistička grupa mag.nutr. Maje Žanko

Došli ste do točke u kojoj dalje ne ide po starom. Osjećate se preplavljeni štetnim obrascima jedenja, gladovanja i prejedanja, a opsesivne misli o hrani i tjelesnoj težini počinju kontrolirati gotovo svaki aspekt vašeg života?

Želite li unaprijediti svoj odnos prema hrani i tijelu primjenom znanstveno dokazanog KBT-E pristupa, prijavite se u  novi ciklus online nutricionističke grupe za osobe oboljele od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremećaja hranjenja! Uključite se u rad grupe pod vodstvom Maje Žanko, nutricionistice specijalizirane za poremećaje hranjenja i grupne terapeutkinje pod supervizijom, te uz njeno stručno mentorstvo i grupnu podršku radite na  poboljšanju svog odnosa prema hrani i tijelu.

Grupa se održava jednom tjedno, s radom počinje u ponedjeljak 10.10.2022. i trajat će 8 susreta u vremenu od 19 do 20:30 sati. U grupi mogu sudjelovati osobe stare 17 i više godina.

Ukoliko ste već korisnik Centra BEA i prošli ste besplatni ulazni razgovor s psihologinjom, prijave se vrše na slanjem maila uz potvrdu o uplati na  maja.zanko@gmail.com  (opis načina uplate dolje u tekstu).

Za nove korisnike Centra BEA, molimo na grupu se prijavite putem info@centarbea.hr kako bismo vas pripremili za ulazak u grupu ispunjavanjem upitnika.

Sudjelovanje u online grupi se plaća 500 kn za ciklus od 8 susreta, a iznos je potrebno uplatiti na IBAN  Centra BEA  HR9424020061100631146  Erste Banka. Upisati model HR00 poziv na broj 09-2022, opis plaćanja: nutricionistička grupa Maja Žanko.

Broj mjesta je ograničen! 

Pravila grupnog rada molimo pročitajte na http://centarbea.hr/Grupe_podrske

Mag.nutr. Maja Žanko