Online grupa podrške za maloljetne s poteškoćama u odnosu na tijelo i hranu

Pozivamo vas da se uključite u novi ciklus online grupe podrške za adolescente s poteškoćama u odnosu prema tijelu i hrani!

Na grupnim susretima razgovarat ćemo o različitim temama iz života mladih ljudi i tražiti odgovor na pitanje kako je danas biti adolescent ili adolescentica. Propitkivat ćemo društvena očekivanja s kojima se mladi danas susreću i zašto je ponekad tako teško ispuniti izrečene i neizrečene zahtjeve okoline. Raspravljat ćemo o suvremenim idealima ljepote i realnosti sadržaja prikazanog na društvenim mrežama; razgovarat ćemo o tome kako lakše uskladiti školske obaveze i slobodne aktivnosti te uz to naći vremena za druženje i opuštanje. Razgovarat ćemo i o tome kako odvojiti trenutak za sebe, kako se njegovati i prihvatiti se kao cjelovitu osobu sa svim prednostima i nedostacima.

Online susreti se održavaju utorkom od 19.30 do 21h. Voditeljica grupe je mag.psih.i psihodramska psihoterapeutkinja Irena Bohač. Grupa je odlična nadopuna individualnom psihoterapijskom i nutricionističkom radu.

! Uvjet za uključenje u grupu je obavljen besplatni ulazni razgovor s psihologinjom u Centru BEA. !

Za sudjelovanje u radionici potrebno je imati laptop, mobitel ili PC sa stabilnom internetskom vezom i sobu u kojoj mlada osoba može tijekom grupe biti sama bez ometanja. Molimo roditelje da omoguće svojoj kćeri/sinu potpunu privatnost te da drugi članovi obitelji ne borave u toj prostoriji tijekom provođenja online grupe podrške.

Grupa podrške održava se kroz ciklus od sedam uzastopnih radionica. Cijena sudjelovanja u jednom ciklusu iznosi 350 kuna. Prva radionica održava se u utorak 20.9.2021.

 

Ukoliko ste zainteresirani, pošaljite potvrdu o uplati na mail info@centarbea.hr do petka 16.9.2022.

Uplate se vrše na IBAN HR9424020061100631146  Erste Banka (poziv na broj 00- 2021), opis: Grupa podrške za maloljetne- navesti ime djeteta.

 

fotografija preuzeta sa creativecommonsstockphotos