Božićna donacija za rad Savjetovališta Centra BEA

Tradicionalna Božićna humanitarna akcija za rad Savjetovališta Centra BEA

Svojom donacijom omogućite psihološku pomoć osobama oboljelima od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremećaja hranjenja.

Najteže je napraviti prvi korak, sebi i drugima priznati da ne možeš sam. Djeca i mladi oboljeli od anoreksije i bulimije najčešće skrivaju svoju bol, misle da ih nitko ne razumije i da svijet ne mari za njihovu patnju. Centar BEA je tu za njih, za prvi besplatan savjet i razgovor sa stručnom osobom.

Pomognite da Savjetovalište Centra BEA i dalje ima otvorena vrata za sve koji ga trebaju.

Vaša donacija pruža besplatan razgovor za oboljelo dijete ili mladu osobu, koje će dobiti podršku, razumijevanje i stručni savjet o daljem liječenju.

Svaki vaš doprinos je važan!

Donacija :

Do  50 kn= brončani donator

Do 500 kn= srebrni donator

Do 1.000 kn= zlatni donator

 

Za privatne osobe i poslovni sektor:

Do 10.000 kn= godišnji donator Savjetovališta za 2022.godinu

Donacije veće od 10.000 kn = pokrovitelj Savjetovališta za 2022.godinu

VAŠE DONACIJE  uplatite na žiro račun: HR9424020061100631146  Erste Banka sa oznakom „Božićna donacija“. Poziv na broj: 00- 2022

Donacije iz inozemstva uplatite na isti žiro račun HR9424020061100631146. Dodatni podaci za uplate iz inozemstva: SWIFT ESBCHR22, Erste banka, Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka

Ukoliko ste suglasni da se Vama osobno ili Vašoj firmi javno zahvalimo putem web stranice, društvenih mreža i na dodjeli svečane plakete, ljubazno Vas molimo da nam se javite na beacentar@gmail.com budući da primitkom uplate nemamo kontakt uplatitelja, ukoliko već nije član Centra BEA.

Donacije uplaćene od firmi mogu se većim dijelom odbiti od poreza:  porezno priznatim rashodom smatraju se darovanja u naravi i novcu koja su učinjena u tuzemstvu ako njihov ukupan iznos ne prelazi 2% ukupnog prihoda poslovnog subjekta za proteklu godinu.

Više na  https://www.doniraj.org/porezne-olaksice-vezane-uz-doniranje/

Hvala Vam od srca na pomoći!

Radujemo se Vašem doprinosu