Začarani krug prejedanja i krivnje- FB live predavanje 16.2.2021.

Pozivamo vas na online predavanje „Začarani krug prejedanja i krivnje“ koje će u utorak 16.2.održati nutricionistica Kristina Beljan. Predavanje će se prenositi Live na FB Centra BEA u 19 h. Sudionici predavanja moći će predavačici postavljati pitanja i komentirati sadržaj.

Predavanje je najava nove online grupe za emocionalno prejedanje koja se pokreće 2.3.2021 , a vodit će je mag.nutr.Kristina Beljan. Grupa će se također održavati utorkom navečer tijekom 8 tjedana ( 19- 20.30 h).

Kompulzivno prejedanje je sve učestaliji razlog zbog kojeg osobe traže pomoć stručnjaka. Mnogo je čimbenika koji leže u podlozi tog problema. Nutricionistica Kristina Beljan govorit će nam o uzrocima koji mogu utjecati na naš odabir hrane, te o tome kako možemo uvesti ravnotežu u našu svakodnevnu prehranu.

Nerijetko društvo i mediji utječu na naša vjerovanja o zdravlju, prehrani i fizičkom izgledu te nas potiču na isprobavanje raznih dijeta. Predavačica će pojasniti rizike odlazaka na dijete te objasniti zašto je lako skliznuti u začarani krug prejedanja, krivnje i dijeta. Iz tog začaranog kruga svakako je moguće izaći, a predavačica će nam predstaviti osnovne principe terapijskog pristupa namijenjenog tretmanu kompulzivnog prejedanja.

Prijavite se na online predavanje i neka to bude prvi korak prema uravnoteženom hranjenju i zdravijem odnosu prema hrani i tijelu.

Mag.nutr.Kristina Beljan surađivala je s Dnevnom bolnicom za poremećaje prehrane pod mentorstvom mag.nutr.Maje Žanko, te ima višegodišnje iskustvo u radu s osobama s prekomjernom tjelesnom težinom.