Nova online grupa podrške za maloljetne u Centru BEA

Grupa podrške za mlade mjesto je za upoznavanje sebe kroz druženje, razgovor i povezivanje s drugima. Grupa je podržavajuća, nema osuđivanja, ocjenjivanja ni pogrešnih odgovora. Članovi i članice grupe uče jedni od drugih i svatko ima priliku podijeliti s drugima svoje misli i osjećaje. Nitko se sa poremećajem hranjenja ne mora nositi sam.

Pozivamo mlade do 18 godina koji se bore sa simptomima poremećaja hranjenja da nam se pridruže srijedom navečer od 19:30 do 21 sat na online radionici i tako naprave još jedan korak prema oporavku. 

Grupa je odlična nadopuna individualnom psihoterapijskom i nutricionističkom radu.  

Za sudjelovanje u radionici potrebno je imati laptop, mobitel ili PC sa stabilnom internetskom vezom i sobu u kojoj mlada osoba može tijekom grupe biti sama bez ometanja. Molimo roditelje da omoguće svojoj kćerki/sinu potpunu privatnost te da drugi članovi obitelji ne borave u toj prostoriji tijekom provođenja online grupe podrške.

Grupa podrške održava se kroz ciklus od sedam uzastopnih radionica. Cijena sudjelovanja u jednom ciklusu iznosi 350 kuna. Prva radionica održava se 17.veljače 2021.

Uplate se vrše na IBAN

HR9424020061100631146  Erste Banka

( poziv na broj 00- 2021), opis: Grupa podrške za maloljetne- navesti ime djeteta.

Grupu podrške vodi Irena Bohač, psihodramska praktičarka. Irena vodi psihodramsku psihoterapijsku grupu u okviru Dnevne bolnice za liječenje poremećaja hranjenja u Psihijatrijskoj bolnici Sv. Ivan; suvodi psihodramsku iskustvenu grupu namijenjenu osobnom rastu i razvoju, a provodi i individualnu psihoterapiju uživo ili online putem video poziva. Po struci je diplomirana učiteljica i magistra psihologije. Članica je Centra za psihodramu u Zagrebu.

Prijaviti se možete na:  info@centarbea.hr