Novi način rada Centra BEA zbog opasnosti od pandemije

Obavještavamo naše korisnike da će se od danas, petak 13.3.provoditi privremena obustava nekih grupa za naše korisnice/korisnike  i odgađanje svih javnih predavanja u Centru BEA.

Od danas se uvodi privremena pauza za roditeljsku grupu petkom.

Nutricionistička grupa se prebacuje na video-konferenciju (Skype) u istom terminu u kojem se održavala redovna grupa "uživo". Voditeljica mag.nutr.Maja Žanko javit će se svim članicama s uputama.

Od 15.3.grupa podrške za punoljetne srijedom navečer održavat će se putem Skypea, o čemu će voditeljica grupe direktno obavijestiti sve članice grupe.

O početku novog ciklusa grupa podrške za adolescentice planiranog za 26.3.četvrtak svi zainteresirani će biti pravovremeno obaviješteni. Svoj interes za tu grupu i dalje možete iskazati na mail info@centarbea.hr 

Od 16.3.Savjetovalište Centra BEA privremeno obustavlja primanje novih korisnika na razgovor. Nakon normalizacije života svi ranije naručeni čije smo termine otkazali zbog pandemije dobit će nove termine za ulazni razgovor sa psihologinjom. 

Javna predavanja subotom će se nastaviti nakon što dobijemo nove upute epidemiološke službe.

Pratite naš rad putem društvenih mreža, te nastavite individualni i grupni psihoterapijski rad u oblicima koji će sada biti dostupni.

Za dodatna pitanja uvijek nam se možete obratiti na mail info@centarbea.hr ili na tel 098 900 59 73 radnim danom od 10 do 15 h.

Uz vas smo i dalje, 

vaš Centar BEA