Prof.Marčinko i njegov tim u Centru BEA- predavanje u subotu 23.3.u 11 h

Pozivamo vas na predavanje prof.dr.sc.Darka Marčinka, pročelnika Zavoda za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja pri Klinici za psihijatriju KBC Zagreb pod nazivom "Kako pomoći oboljelom od poremećaja hranjenja- rad Zavoda za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja" koje će se održati u subotu 23.3.od 11 do 12 h u Centru BEA, Ilica 106 a ( nova adresa- u blizini Britanskog trga).

Profesor Marčinko sa svojim timom: dr.Maja Šeparović Lisak, dr.Sanda Radanović Čorić i mr.Marija Božićević, govorit će o mogućnostima liječenja u okviru Zavoda za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaj hranjenja, predstavit će ambulantni model liječenja, dnevnu bolnicu i stacionarni odjel gdje su hospitalizirani punoljetni pacijenti oboljeli od anoreksije i bulimije. Također, predstavit će suradnju Zavoda s drugim odjelima i klinikama pri KBC Zagreb, ali i diljem Hrvatske. U svom izlaganju referirat će se i na rad Hrvatskog društva za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja koje djeluje u okviru HLZ.

Predavanje je korisno za stručnjake koji rade s oboljelima od poremećaja hranjenja, te za roditelje i same oboljele koji se mogu informirati o mogućnostima liječenja kroz ovu ustanovu.

Sudjelovanje u predavanju je slobodno uz obaveznu raniju najavu na info@centarbea.hr