Kako hodati ulicom kada su svi reflektori upereni u mene? predavanje subota 2.veljače u 11h

Pozivamo vas na novo predavanje pod nazivom „Kako hodati ulicom kada su svi reflektori upereni u mene?“  predavačice Biserke Tomljenović, dipl.soc.rad i gestalt psihoterapeut, koje će se održati u subotu 2.veljače 2019.u Centru BEA, Ilica 106a od 11 do 13 h.

Postoje situacije ili razdoblja u životu u kojima smo manje sigurni u sebe. Tada se osjećamo ranjivima, kao da nas okolina stalno procjenjuje. Bole nas pogledi poznatih i nepoznatih ljudi, čini nam se da drugi primjećuju samo naše mane i slabosti, pomišljamo da nećemo nikada biti „kao ostali“, prihvaćeni i slobodni. Trebamo li se izložiti kroz usmeno odgovaranje u školi, držati prezentaciju pred grupom ljudi, ili čak učiniti nešto naizgled jednostavno kao platiti blagajnici u dućanu, u nama se javlja sram, grlo se steže, i najradije bismo se sakrili negdje, daleko od svih. Kako prekinuti taj obrazac razmišljanja i izići iz vlastite sjene?

Put prema osnaživanju počinje razumijevanjem vlastitih strahova, stoga vas pozivamo da dođete na interaktivno predavanje i da potražite svoje odgovore.

Predavačica Biserka Tomljenović ima puno terapijskog iskustva u radu s mladima koji imaju različite poteškoće, uključivo i poremećaje hranjenja.

Sudjelovanje na predavanju je slobodno, uz obaveznu raniju prijavu na info@centarbea.hr