Predavanje "Razvoj i njegovanje zdrave seksualnosti" subota 27.10.u 11h

Pozivamo vas na predavanje seksualne i gestalt terapeutkinje, teologinje Nataše Barolin Belić koje će održati u subotu 27.10.2018. od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38, pod nazivom " Razvoj i njegovanje zdrave seksualnosti".

Na predavanje su pozvane sve ženske osobe u dobi od 17 godina i starije, kako oboljele tako i njihovi bližnji, te stručnjakinje koje zanima povezivanje rada s poremećajima hranjenja s razvojem zdrave seksualnosti.

Osobe koje imaju poteškoće u odnosu prema tijelu i hrani često potiru svoju ženstvenost i senzualnost, te se ne uspijevaju povezati sa svojim seksualnim potrebama.

Stoga je Centar BEA pozvao u goste iskusnu terapeutkinju Natašu Barolin Belić kako bi nam iz svog bogatog stručnog iskustva prenijela poruke o važnosti prihvaćanja vlastite tjelesnosti, emocionalnosti i senzualnosti, koji su ključni za razvoj cjelovite ličnosti.

Psihoterapeutkinja Nataša Barolin Belić:

Život nas ponekad iznenadi na bolne i neugodne načine, donoseći nam u život bolna i neizvjesna stanja i bolesti. Kako zadržati ili vratiti narušenu ravnotežu u doživljaju sebe, svoje seksualnosti i svog partnerskog odnosa? Odgovor na to pitanje nije lagan niti jednostavan. Na predavanju ćemo zajednički razmišljati i pokušati načeti odgovore na neka, možda teška pitanja kao što su:

Doživljaj vlastitog tijela i vlastite vitalnosti

Kako prihvatiti sebe ako svoje tijelo doživljavam kao „neprijatelja“?

Kako osluškivati svoje osjete u tijelu?

Očekivanja od sebe (i partnera/ice) u situacijama koje uključuju seksualnost

Seksualno zdravlje i najčešće ženske seksualne smetnje

Što i kako kad se seksualna smetnje javi ili ako već postoji?

Ulaz na predavanje je slobodan svim ženskim osobama, uzrasta od 17 godina i starije, uz obaveznu prethodnu najavu mailom na info@centarbea.hr