BEA Rijeka- postani izvoditeljica radionica u srednjim školama

Postani izvoditeljica programa prevencije za srednje škole!

Centar BEA u Rijeci poziva studentice psihologije, socijalne pedagogije, socijalnog rada, pedagogije i drugih pomažućih profesija da se uključe u provođenje radionica prevencije poremećaja hranjenja.  Program „Tko je to u ogledalu?“ provodi se od 2009.godine u suradnji s NZJZ „Dr.Andrija Štampar“ i dokazano je učinkovit program za smanjivanje štetnih ponašanja rizičnih za razvoj anoreksije i bulimije.

Radionice će se održavati od rujna do prosinca 2018.u srednjim školama na području grada Rijeke. Izvoditeljice će dobiti besplatnu četverodnevnu edukaciju i nihov rad će biti superviziran. Provođenje radionica se honorira putem studentskog ugovora.

Molimo zainteresirane da pošalju svoje životopise i motivacijsko pismo mailom na info@centarbea.hr  Izvoditeljice će proći prijemni intervju.

Napominjemo da je za provođenje radionica u Rijeci  obavezna pripremna četverodnevna edukaciju u Zagrebu. Edukacija će se održati  24.i 25.8 ( petak i subota), te 31.8.i 1.9 (petak i subota) od 10 do 18 h u Centru za poremećaje hranjenja BEA ( pokriveni su troškovi puta- autobusna karta, dok trošak boravka u Zagrebu snose same izvoditeljice).

Sudjelovanje u ovom projektu je prilika da proširite svoje znanje o prevenciji poremećaja hranjenja, i da steknete neposredno iskustvo provođenja interaktivnih radionica u srednjim školama.

Projekt se provodi u partnerstvu s udrugom SUMA i uz podršku Primorsko-goranske županije (Upravni odjel za zdravstvo).

Pitanja i prijave na info@centarbea.hr i 098 900 59 73