Predavanje "Imate novi zahtjev za prijateljstvom: SEBE", sub 14.4.u 11h

Pozivamo vas na predavanje socijalne pedagoginje Ivane Kurtov "Imate novi zahtjev za prijateljstvom: SEBE" koje će se održati u subotu 14.4.2018. od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38.

Ivana Kurtov voditeljica je grupe podrške za starije oboljele (19+) u Centru BEA u kojoj primjenjuje tehniku mindfulness a zaposlena je u Dnevnoj bolnici za poremećaje prehranei pri Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan u Jankomiru.

Najava događanja riječima same predavačice:

"U životu se često pitamo kako da dođem sebi ili si dajemo neki zahtjev govoreći „Moram doći malo sebi“. Doći sebi je puno više od toga, ono je biti ja - biti takav kakav jesam u trenutku, bez potrebe da bježim ili mijenjam trenutačno iskustvo. Ni sama predavanja ne mogu osobu vratiti sebi, ali mogu pomoći u boljem slušanju vlastitih signala i slanju „zahtjeva“ za prijateljstvom. Neki su ga već poslali samima sebi, ali možda ga nisu prihvatili, dok neki nisu ni razmišljali o tome. Naposljetku, svaki trenutak je pravi za pružiti „zahtjev prijateljstva“ i ruku pomirenja i nježnosti samome sebi.

Predavanje će dijelom biti i iskustveno kako bi svatko mogao osvijestiti djelić onoga što znači biti prijatelj samom sebi."

Predavanje je namijenjeno svima koje zanima osobni razvoj i unošenje ravnoteže u odnos uma i tijela.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obaveznu raniju prijavu mailom na info@centarbea.hr