"Druga strana vježbanja"- online gostovanje Amike Tomčić u četvrtak 10.11.u 19h

Vježbanjem do savršene linije! Kroz naporan trening potrošite sve suvišne kalorije!

Koliko ste puta pročitali slične naslove koji izjednačavaju bavljenje sportom i mršavljenje.

Je li treniranje nužno usmjereno gubljenju kilograma i oblikovanju tijela poslušajte u online gostovanju poznate kineziologinje dr.sc.Amike Tomčić, vlasnice rekreacijskih centara Amika centri, vlasnice studija Class za rehabilitaciju i vježbanje i koordinatoricu fitnes osposobljavanja na Učilištu Magistra.

On line razgovor na temu veze sporta i iskrivljenog doživljaja vlastitog tijela pod nazivom „Druga strana vježbanja“ održat će se u četvrtak 10.11.2022.u 19 h na Fb Centra BEA.

Dr.sc. Amika Tomčić odgovorit će na pitanja može li sport biti štetan, te gdje je granica između zdravog i nezdravog bavljenja sportom? Kako možemo prepoznati da smo prešli onu nevidljivu liniju koja dijeli intenzivnu, zdravu tjelesnu aktivnost i opsesivno, kompulzivno vježbanje koje se "mora" obaviti pod svaku cijenu?

Mnoge će gledatelje zanimati kako sportska aktivnost pomaže ili odmaže oporavku od poremećaja hranjenja i postoje li sportske preporuke za osobe s poremećenim odnosom prema hrani i tijelu. Poslušajte koje sportske aktivnosti su preporučljive za osobe koje stavljaju prevelik fokus na izgled svoga tijela, te koju ulogu u svemu ima tzv. sportska prehrana.

Pozivamo vas na zanimljivo predavanje u kojem ćete i sami moći sudjelovati putem pitanja na Fb. Dobro nam došli!

dr.sc.Amika Tomčić