Aktualnosti

Ljetna online nutricionistička grupa za osobe s poteškoćama prejedanja, utorak 11.6.2024.

Pridružite nam se u novom ciklusu naše online GRUPE ZA OSOBE S POREMEĆAJEM PREJEDANJA pod vodstvom nutricionistice Kristine Beljan.

U ovoj grupi vas nećemo ograničavati dijetama ili kalorijama. Umjesto toga, naučit ćete kako graditi zdrav odnos prema hrani, poštivati glad, sitost i emocije. Također ćete naučiti postaviti realne ciljeve u promjeni prehrane.

Naši susreti održavat će se utorkom od 19:00 do 20:30 putem online platforme, s početkom 11.6.2024.

"Iskustvo roditelja- kako preživjeti poremećaj hranjenja", utorak 7.5.2024.u 19.30 FB Live

Imate li dijete oboljelo od poremećaja hranjenja? Poslušajte potresnu i inspirativnu osobnu priču majke, čija se kćerka od puberteta bori s različitim oblicima poremećaja hranjenja.

U utorak 7.5.2024.u 19.30 na FB live Centra BEA dolazi nam u goste Maja Krčelić, predsjednica novoosnovane udruge roditelja i bližnjih osoba oboljelih od poremećaja hranjenja H(RANA).

Besplatna online psihološka podrška za osobe koje pate od prejedanja!

Centar BEA omogućava osobama koje pate od poremećaja prejedanja tjednu online BESPLATNU psihološku podršku. Sedam slobodnih mjesta čeka vas kod naših volontera- terapeuta, kolegica i kolega na završnim godinama svojih psihoterapijskih edukacija.

Javite se na info@centarbea.hr te ćemo vas upoznati sa postupkom uključivanja u sustav podrške. Podršku pružamo punoljetnim osobama.

Ljetna online nutricionističke grupa u Centru BEA

Ljetni mjeseci otkrivaju naša tijela što je posebno stresno za ljude koji imaju dugotrajne poteškoća u odnosu na tijelo i hranu.

Dok se većina veseli moru i plažama, drugi bi se najradije zavukli u najtamniji kut sobe i na sigurnom mjestu čekali jesenje lišće.

Umjesto da očajavate, prihvatite izazov. Možda je ljeto pravo vrijeme da učinite nešto za sebe.

Ipak- važno upozorenje: tražite li još jednu instant dijetu, ova nutricionistička grupa nije za vas.

Pages

Subscribe to RSS - Aktualnosti